2017-145

Posisjoneringsstudie for lakseprodukter - faglig sluttrapport

Author: 

Title:Posisjoneringsstudie for lakseprodukter - faglig sluttrapport
ISBN no.:978-82-490-0890-2

Category:

Reports (Rapporter)
Authors:Tveteraas, R.
Research group:UiS-Timeengasjerte IRIS-Samfunn ()
Distribution restriction:Open
Published by:IRIS/UiS,

Additional information:
Published by: IRIS/UiS

Abstract:
Valg av produktform, informasjon om holdbarhet og plassering i butikkhyllene påvirker konsumentenes persepsjoner av ferske lakseprodukter og kjøp, og det er variasjoner mellom de fire landene. Men generelt ble laks som lå ferdig innpakket i hyller vurdert som mindre fersk, smakfull, trygg og helsebringende enn laks som lå i en mer tradisjonell fiskedisk.

Last ned rapporten:

Rapport IRIS 2017-145_FHF_Posisjoneringsstudie for lakseprodukter.pdfRapport IRIS 2017-145_FHF_Posisjoneringsstudie for lakseprodukter.pdf

tags: 

<< Back

International Research Institute of Stavanger
Mailing address:
Visiting address:
P.O. Box 8046, N-4068 Stavanger, Norway
Prof. Olav Hanssensvei 15, 4021 Stavanger


Phone:
Fax:

+47 51 87 50 00
+47 51 87 52 00

General email address: firmapost@iris.no
International Research Institute of Stavanger
Mailing address:
Visiting address:
P.O. Box 8046, N-4068 Stavanger, Norway
Prof. Olav Hanssensvei 15, 4021 Stavanger


Phone:
Fax:

+47 51 87 50 00
+47 51 87 52 00

General email address: firmapost@iris.no